AKTUELNO

Ovonedeljna raspodela novca, naterala je Baneta Čolaka da moli, jer mu vođa Đekson nije dao dovoljno novca.

Zadrugare je jutros, dočekala i dodela novca za ovu nedelju. U toku raspodele, Miki Đuričić je pobudio kako je dobio manje novca, jer novi vođa Đekson želi da ga, kako sam kaže, spreči u otvaranju svog pab-a.

Foto: TvPink Printscreen

Posle pčelara, razgovor sa Drvom mudrosti, vodio je i Bane Čolak. On je sam otišao i počeo da moli, da mu se oproste kazne i da mu se omogući poziv. On kaže kako je od Đeksona, koji je vođa, dobio manje novca nego ostali.

Gazda mi je dao 2000, ja sam kažnjen 500 dinara jer sam bio potrčko, pročitao sam pismo, a nisam smeo da ga čitam i 200 je globalna kazna. Da li postoji mogućnost da se ta kazna meni oprosti? Radio sam dosta. Spremao ajvar, kuvao vino... - izjavio je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo mudrosti ga je obavestilo da poziv košta 500 dinara, i da će obavestiti Velikog šefa. Što se tiče kazni, Drvo je prvo pitalo Baneta, kako je on dobio 2000 dinara, umesto da je tražio više novca, jer mu to pripada.

Foto: TvPink Printscreen

Đekson mi nije dao više! Delili smo istu devojku, pa nije mu svejedno, pa mi je zbog toga tao manje para - utvrdio je Čolak koji nije hteo da se nagodi sa novim vođom za više novca.

Podsetimo, Anđela i Đekson su bili prvi par u Zadruzi, posle toga je Anđela ušla u jednu vrstu veze sa Dušanom i na kraju sa Banetom Čolakom, koji stalno ističe kako su njih dvoje dobri drugari. Šta se dalje dešavalo, pogledajte u video-klipu:

POGLEDAJTE: ISPAO PA ZAPRETIO DRUGU: Njega je Vojke postavio za VOĐU! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Anđela Mitkovski | Anđela Veštica

#Anđela Veštica

#Bane Čolak

#Drvo

#Miroslav Miki Đuričić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Đekson

'