AKTUELNO

Smilja je ovoga puta smrtno uvredila Divnu.

Nakon današnjeg sastanka gde su zadrugari morali da se izjasne o tome koga smatraju za najboljeg, a koga za najgoreg zadrugara, Marko DNK se izjasnio da je Smilja Janković najgora. On tu nije stao već je počeo da grokće u nameri da je uporedi sa svinjom, to je Smilju izrevoltiralo, pa je odlučila da ga uvredi, tačnije njegovu suprugu Divnu.

Foto: Printscreen

Bitno da je tvoja grbava najlepša. Vodi grbavu pa se jeb*te - uvredila je Smilja iz čista mira Divnu.

Na njene uvrede upućene Divni niko nije ostao ravnodušan, pa su svi skočili da je odbrane. Miki Đuričić je u tome bio najglasniji.

Bednice jedna ima i ona prava da se takmiči! Se*em ti se u usta, ima život i posle rijalitija! Nećeš smeti bre ulicom da prođeš - vikao je Miki iz sveg glasa.

Foto: Printscreen

On nije jedini koga je ovaj Smiljin postupak izrevoltirao, a odmah nakon toga svi su izašli za Divnom kako bi je utešili i ubedili da ne treba da se nervira, a sve je najviše iznerviralo to što Divna nije rekla nijednu reč kojom bi naterala Smilju na ovakav postupak.

Ako su joj ukućani do sada i prelazili preko mnogih uvreda, sumnjamo da će od sada to biti slučaj, a kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Pročitajte još: OSTAĆETE BEZ TEKSTA: Bićete u ŠOKU kada budete čuli KOJU ŠKOLU je završila DIVNA i KOLIKO IMA GODINA! (FOTO)

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'