AKTUELNO

Restoran je dekorisan balonima, lampicama i cvetnim aranžmanima.

Svečana ceremonija krštenja ćerkice pevačica Ilde Šaulić i njenog supruga Bojana Vučkovića, nekadašnjeg fudbalera obavljena je jutros u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. A sada su se porodice Šaulić i Vučković okupile da proslave rođendan i krštenje male Eme.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Raskošno dekorisan restoran na Senjaku, dostojan je slavlja male princeze, a gosti su počeli da pristižu već oko 19 časova.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ilda je tokom ceremonije krštenja nosila bež haljinu i kaput u istoj boji, dok je za večerašnju proslavu, tokom koje će obeležiti Emin prvi rođendan, kao i rođendan Zoranu Bati Mirkoviću, njihom zetu, ali i njegovoj ćerki Uni, odabrala šarenu, dugu haljinu. Ona je sa suprugom Bojanom dočekivala goste, ali i dala izjavu za medije, koje je najviše zanimao izostanak kralja narodne muzike Šabana Šaulića sa krštenja njegove unuke Eme:

Ovo je za nas radostan dan, trostruko slavlje. Osim Eminog, slavimo i Unin i zetu Bati rođendan. Ema je bila dobra u crkvi, malo je plakala. Kupili smo joj svašta za rođendan, i mi, ali i baka i deka. Šaban će uskoro da stigne, imao je obaveze - kratko je izjavila Ilda.

U holu restorana postavljen je broj jedan od kašir-pene, sastavljen od fotografija male Eme, što je sve goste oduševilo.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Osim članova porodice, bake Goce, ujaka Mihajla i tetke Sanele s porodicom, počeli su da pristižu i prvi gosti među kojima Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, koji su poželeli Emi sve najbolje, a pevačica je otkrila kakav skupoceni dar je donela maloj slavljenici:

Emi želimo svu sreću u životu, a na dar smo joj dobneli nešto posebno što će verovatno čuvati čitavog života. Doneli smo joj brilijant koji mneja boje. večeras želimo lepo da se provedemo, a ja moramd a se pohvalim da sam smiršala pet kilograma, i još uvek sam na dijeti. A snimam i nove pesme, tako da ću uskoro iznenaditi svoju publiku - izjavila je kuma Šaulićevih, Zorica Brunclik.

Foto: Pink.rs

Sa suprugom Gordanom, ubrzo je pristigao i dobro raspoloženi Šaban, koji je svima obećao dobar provod večeras:

Bio sam na dva slavlja, zbog toga malo kasnim. Večeras ću pevati za goste i uživati u pesmama kolega. A Emi smo kupili skupoceni poklon, ali nebih otkrivao šta je u pitanju. Veceras cemo slaviti kako dolikuje, jer imamo mnogo razloga za slavlje. A svojim gostima ispuniću svaku želju - izjavio je Šaulić za Pink.rs.

Među gostima koji će večeras uveličati slavlje Šaulićevih su i pevačice Aleksandra Prijović, Marina Tadić, kao i voditeljka Dajana Paunović.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: M. Krasić

#Bojan Vučković

#Gordana Šaulić

#Ilda Šaulić

#Mihajlo Šaulić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'