AKTUELNO

Pevačicu su i te kako pogodili komentari da njena ćerka Luna ne dolazi iz dobre porodice.

Ove subote u emisiji "Magazin In", glavna tema biće i više nego uzbudljiva događanja u najimpresivnijem rijalitiju svih vremena, "Zadruga".

Sanja Marinković ugostiće Anabelu Atijas, čija ćerka Luna Đogani učestvuje u "Zadruzi", Draganu Katić, Vericu Rakočević, Milicu Dabović i Radu Radenović, dok će u kutku za rešavanje životnih problema biti Ivana Vrbaški, mama Mine Vrbaški, takođe učesnice "Zadruge", kao i mlada glumica Katarina Bogićević.

Foto: Printscreen Youtube

Cela Srbija priča o ljubavi koja se dogodila između Lune i oženjene Pinkove zvezde, Slobe Radanovića, a sve iz prve ruke, ispričaće upravo Lunina mama, Anabela.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je već rekla kako će svoju ćerku uvek podržati, ali su je veoma pogodili negativni komentari na račun njenog majčinstva.

Pisanja da je loša majka i da njena porodica nije dobra jer se Luna zaljubila u oženjenog muškarca, dovela su Anabelu u emisiji "Magazin In" do suza!

Zbog čega moje dete ne dolazi iz dobre porodice? - rekla je kroz suze pevačica.

Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, čitava situacija je kulminirala je u sredu ulaskom Anabele, ali i Slobine supruge Kristine Kockar, kada je došlo do nezapamćenog sukoba.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je još Anabela ispričala, ali i šta su ostale gošće otkrile o sebi, saznaćete u emisiji "Magazin In", u subotu, 23. septembra, od 17 časova, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Anabela Atijas

#Dragana Katić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Magazin In

#Milica Dabović

#Rada Radenović

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Marinković

#Sloba Radanović

#Slobodan Radanović

#Verica Rakočević

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

#rijaliti

'