AKTUELNO

Krštenje je obavljeno u krugu članova porodice u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog.

Kiša i vetar danas nisu narušili dobro raspoloženje članova porodica Šaulić i Vučković koji su se okupili na krštenju male Eme, ćerke poznate pevačice Ilde Šaulić i bivšeg fudbalera Bojana Vučkovića.

Foto: Pink.rs

Mala Ema danas ujedno puni i godinu dana, a mama i tata stigli su s njom u crkvu Svetog Vasilija Ostroškog jutros u 11.30 časova kako bi obavili obred krštenja.

Foto: Pink.rs

U beloj, dugoj haljinici i beloj bundici, mala Ema je blistala tokom svog prvog pojavljivanja u javnosti, a mama Ilda je bila obučena u sličnoj boji i veoma elegantna. U rukama svog tate Bojana, Ema se neprstano smejala, a pordica Vučković sa osmehom je ušla u crkvu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Među prvima stigla je baka Goca Šaulić sa sinom Mihajlom i njihovim kućnim prijateljem, Goranom Jovanovićem, kao i Ildina sestra Sanela Šaulić sa suprugom, Zoranom Batom Mirkovićem, bivšim fudbalerom. A potom je stigao i šminker Dušan Lazić Laza, koji je od danas kršteni kum maloj Emi.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Iako je bilo očekivano prisustvo pevača Šabana Šaulića, on se nije pojavio na krštenju unuke Eme.

Ilda i Bojan upoznali su se odavno, a svoju romansu započeli su tek pre par godina, da bi 21. septembra prošle godine dobili ćerku Emu. Nekoliko dana pre prođaja, Bojan je Ildu iznenadio i organizovao je tajno venčanje u jednom beogradskom restoranu.

Autor: B. Radonić

#Bojan Vučković

#Gordana Šaulić

#Ilda Šaulić

'