AKTUELNO

Aca Lukas ponovo ima novu devojku, a ona je poznata.

Posle Branislave Pašajlije, i burnog razvoda od Sonje Vuksanović, neko bi pomislio da su se folk pevaču Aci Lukasu žene malko smučile, te da će možda napraviti malu pauzu u emotivnom životu. To se, ipak, nije dogodilo, a on je uplovio u vezu, kako spekulišu mediji, sa glumicom Barbarom Petrović.

Foto: Pink.rs

Lukas i Barbara su viđeni ispred jednog splava gde je on nastupao, a kako bi izbegla medije i fotoreportere da ih uslikaju zajedno, glumica je pobegla u obližnji šumarak. Ipak, neki fotoreporteri su uspeli da je uslikaju.

Foto: TV Pink Printscreen

A fotografije su otkrile da je reč upravo o glumici koja se pojavljivala u serijama "Moja mala klinika" i još nekim u kojima nije imala zapaženije role. Lukas se nije oglašavao ovim povodom, te nije poznato da li je veza obiljna, kao i da li mu je Petrovićeva prijateljica ili upravo devojka.

Foto: TV Pink Printscreen

Protekli mesec za folkera bio je poprilično buran, budući da ga je bivša supruga Sonja optužila za fizičko nasilje, nakon čega je pevač potprisao sporazum o priznanju sa tužilaštvom, a nakon toga je protiv njega podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru zbog sumnje da su počinjene zloupotrebe u fudbalskom klubu "Timok". Reč je o sumnjama na malverzaciju "tešku" skoro 21 milion dinara.

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Barbara Petrović

'