AKTUELNO

Nije lako odlučio.

Najimpresivniji rijaliti Zadruga sinoć je napustio Marko Zec, a kako pravila nalažu, on je morao da imenuje novog Vođu. Ovog jutra, zadrugari i gledaoci, saznali su da je njegov izbor Marko Kocić, poznatiji kao Marko DNK.

Foto: Ivan Vučićević

Mnogi zadrugari nisu bili srećni zbog ovakve situacije, pa su čak hteli i da dižu pobunu kako bi ga smenili, ali nisu u tome istrajali. Jedan od glavnih zadataka novog Vođe jeste izbor potrčka, dve osobe koje će mu služiti tokom njegovog gazdovanja.

Marko je napravio svoj izbor:

Između Miće i Baneta. Prvi je Bane. Zato što se udvara Divni, ona se udvara njemu i pravi me ljubomornim.
Ja to razumem jer je gospodinu gazdi povređen ego, iz svoje ljubomore me stavlja za slugu. Njegova supruga je bacila oko na mene, i pokazuje mi da izađem sa njom napolje. Danas sam je pozvao da se kupa sa mnom, ona je odbila, znači da se i dalje dvoumi. Kad je bio Anđelin rođendan ja sam je pozvao da igra sa mnom, kada smo bili jedno uz drugo, osetili smo neku energiju. Razumljivo je to, ali oni su u braku i ja neću u to da se mešam. Hvala što me je izabrao i videćemo kako će biti - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su još neki zadrugari izneli svoje mišljenje na ovakav Markov izbor, došlo je vreme da on kaže ko je njegov drugi izbor:

Između Uroša i Mace. Uroš. On malo smešan, i vodi cirkus i neka ide tamo malo da odmori sam na miru - rekao je Marko.
Kao da me je čuo. Ludim ovde od njihove igre istine. Je*o vas Lepi MIća sve koji igrate. Počnu u 3, igraju do pola 5, sva pitanja su o se*su, a ja ustajem u 8:20. Tako da sam priželjkivao ovo, da spavam sam, u miru, hvala ti od srca.

Foto: Ivan Vučićević

Pošto je izabrao svoje potrčke, došlo je vreme i da Vođa odabere svog omiljenog zadrugara, a svi su odmah rekli da će to biti Divna:

A ko kaže da je Divna? - upitao je Marko

Divna mu je odgovorila da ako nju ne odabere, ona će da vodi Baneta. Miki ga je ubeđivao da odabere Divnu, jer će ga ljudi u suprotnom osuditi. Ipak, na kraju je morao sam da prelomi ko će biti:

Između Divne i ove male Sare. Eci peci pec... Ajde neka bude Divna - rekao je na kraju Marko, na šta je dobio aplauz.

Ceo izbor pogledajte u videu ispod:

Autor: N.V.

#Marko Kocić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'