AKTUELNO

I u prvoj emisiji desete sezone očekuju vas zanimljivi gosti.

Jedna od najgledanijih emisija na TV Pink, "Amidži šou", večeras ulazi u jubilarnu, desetu sezonu emitovanja, a gledaoce očekuju nova scenografija, nove igrice, odlična zabava i uvek aktuelni gosti.

Foto: Printscreen Youtube

Prva emisija nove sezone biće prikazana večeras, a autor i voditelj, Ognjen Amidžić ugostiće u studiju političara i gradonačenika grada Jagodina, Dragana Markovića Palmu, jednu od trenutno najpopularnijih pevačica, Aleksandru Prijović, fudbaleri Vladimir Stojković i Zoran Tošić, kao i Pop iz "Kontrakviza", koji se emituje na TDI radiju.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Aleksandra Prijović će otpevati nove pesme, ali otvoreno govoriti o novinskim natpisima da je dečko Filip Živojinović vara, te da je njegova ljubavnica ostala u drugom stanju.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Vladimir i Zoran će se oprobati u dobro poznatoj igri, koju ste obožavali u prethodnim sezonama, "Muzička opstrukcija", dok će Pop dati sve od sebe da pobedi Ognjena u "Vic izazovu".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pored toga, očekuje vas i novi segment u emisiji "Youtube Music Battle", gde će gledaoci na mejl emisije moći da šalju svoje snimke na kojima pevaju ili sviraju, a koji će biti objavljeni na Jutjub kanalu "Amidži šoua". Onaj ko bude imao najviše pregleda, biće proglašen pobednikom na kraju meseca, a na kraju sezone, Ognjen će nabolje nagraditi sa dve pesme i dva spota.

Ne propustite početak jubilarne, desete sezone, najpopularnije emisije "Amidži šou", večeras, od 22:15h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Aleksandra Prijović

#Amidži Šou

#Dragan Marković Palma

#Ognjen Amidžić

#Vladimir Stojković

#Zoran Tošić

#emisija

'