AKTUELNO

Plavokosa pevačica prevarila je dečka fudbalera pred TV kamerama.

Iako je u rijaliti "Zadruga" ušla kao zauzeta devojka, plavokosa pevačica nije odolela lepoti i šarmu manekena Anđela Rankovića, sa kojim je pred milionskim auditorijumom uplovila u ljubavnu romansu.

Pročitajte još... BIĆE OZBILJNIH PROBLEMA? Marko Zec je NJEGA postavio za novog VOĐU! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

U početku se trudila da suzbije simpatije, međutim, vrlo brzo je poklela i prepustila se strastima, pa je više od 140 kamera u rijalitiju zabeležilo njihove vrele poljupce i dodire. Međutim, ubrzo su usledile svađe.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Usled nepomirljivih razlika i "otežanih uslova" u kojima je trebalo da svoju vezu sačuvaju i održe, Teodora je odlučila da stavi tačku na priču sa Anđelom. Međutim, prekasno.

Ona je i sama priznala da je u "Zadrugu" ušla kao zauzeta devojka, ali da je dečko posle svega što je uradila najverovatnije i ne čeka. Njegov identitet nije želela da otkrije, a mi smo uspeli da saznamo da je u pitanju hrvatski fudbaler Kristian Ipša.

Foto: Instagram

Kristian je veoma aktivan na Instagramu, gde neretko objavljuje i svoje golišave fotografije kojima mami uzdahe nežnijeg pola, a dokaze da je bio sa bio sa Teodorom još uvek nije uklonio.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Dve nedelje pre ulaska u rijaliti Teodora je išla sa dečkom na romantično letovanje gde je nastala njihova zajednička fotografija koju Kristian još uvek čuva na svom Instagramu, a da li će uspeti da Džehverovićevoj oprosti preljubu pokazaće vreme.

Foto: Printscreen Instagram

Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#pevačica

'