AKTUELNO

Svi su primetili da su spot snimale na istom mestu.

Popularna pevačica Goca Tržan, 2015. godine objavila je singl "Gradske kučke" za koji je snimila i provokativan spot koji je do sada na Jutjubu pregledan blizu deset miliona puta, a dve godine kasnije na veoma sličan način svoju pesmu rešila je da ekranizuje i njena mlađa koleginica.

Pročitajte još... PRVI SUSRET ŠTIMCA I NJEGOVE TEK ROĐENE ĆERKICE OTOPIĆE VAM SRCE: Bićeš ponosna kad saznaš gde je TATA bio! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Youtube

Reč je o Neveni Božović, čiji je radijski hit "Jasno mi je" konačno dobio i video rešenje. Nevena je spot snimala na istom mestu gde i Goca pre dve godine, a i jedan i drugi video sadrže skoro identične kadrove.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Youtube

Osim što su krupni kadrovi snimljeni ispred upečatljive pozadine ljubičaste boje, i plesne tačke na setu izvedene su na istom mestu. Ipak, tu postoji nekoliko sitnih razlika - Goca je pod prigušenim svetlom igrala u društvu plesačice, dok se Nevena odlučila za plesača i jako svetlo. Takođe, ugao snimanja je drugačiji, međutim, to nije sprečilo Gocine fanove da uoče veliki broj sličnosti.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Youtube

Uostalo, pogledajte oba spota, pa prosudite sami:

D. T.

#Goca Tržan

#Nevena Božović

#pevačica

'