AKTUELNO

Sada je sve na gledaocima!

Najimpresivniji i najzahtevniji rijaliti projekat ikada viđen na ovim prostorima, Zadruga, počeo je pre desetak dana i došlo je vreme da još jedan ukućanin zauvek napusti ovaj velelepni grad. Večeras su zadrugari, ali i gledaoci, dali svoj glas i odlučili ko će biti nominovan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovonedeljni vođa, Nemanja Đerić Đekson, za svoje potrčke izabrao je Miroslava Đorđevića i Mikija Đuričića, i večeras su zadrugari morali da izaberu jednog od njih koji će otići u izolaciju i sutra možda napustiti Zadrugu. Većinom glasova, oni su odlučili da to bude ponovo Miki Đuričić za kog je glasalo 17 zadrugara.

Pročitajte još:SLOBA RADANOVIĆ POVREDIO RUKU: Pevač izgubio kontrolu pa ZARADIO gips! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Publika je takođe dala svoje mišljenje, pa su putem SMS glasanja odlučili da drugi nominovani bude Bora Santana ali i Sanja Stojanović jer imaju isti broj glasova. Oni su odmah sa Mikijem morali da spakuju svoje stvari i uputi se u izolaciju. Pored njih troje, izdvojen od ostalih biće i Marko Zec, koji je direktno nominovan kada su ga zadrugari proglasili najdosadnijom osobom.

Foto: Pink

Oni će igrati igru, a pobedniku će biti duplirani glasovi koje je dobio od gledalaca. Onaj koji bude imao najmanju podršku, zauvek će napustiti rijaliti šou koji obara sve rekorde.

Autor: N.V. / B. R.

#Nominacije

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'