AKTUELNO

Oni su do juče, provodili vreme zajedno sa njim! Ukućani ostali u šoku, kada su čuli vesti iz spoljnog sveta.

Juče je sve iznenadila vest o hapšenju Zorana Marjanovića, koju je prvu objavio portal Pink.rs. Ukućanima rijalitija "Zadruga" sinoć je sapoštena ta vest, a oni su ostali potpuno šokirani.

Najžalije mi je zbog one devojčice, ja ne mogu da verujem da je to moguće! - bio je komentar novinara Milana Miloševića

Foto: TV Pink Printscreen

Kako su ostali Zadrugari reagovali u tom prvom trenutku i kome nije bilo dobro od ove informacije, možete pogledati na ovom linku!

Foto: Pink.rs

Priča na ovu temu, nastavila se i duboku u noć. Kada su nakon svih aktivnosti, legli da odmaraju, Lepi Mića, Saška Karan i Dušan Zdravković, počeli su da komentarišu celu situaciju:

POGLEDAJTE JOŠ: ZORAN ZANEMEO PRILIKOM HAPŠENJA, ženska osoba koja je bila u kući Marjanovića džipom nasrnula na policiju

Foto: TvPink Printscreen

Užas j*bote! - izjavio je Dušan, a nadovezao se Mića: Meni je žao nje, ona je samo pevala! Meni je nje mnogo žao čoveče. Razmišljao sam ja par puta, gledaš, ne možeš da veruješ... - izjavio je Lepi Mića.

Sa strane, Saška Karan, rekla je da joj takođe žao Jelene Marjanović, ali da joj je još više žao ćerkice, tragično nastradale pevačice.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZORAN SE BRANI ĆUTANJEM: Ovo su mogući motivi za UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ!

Ja nekada nekome nešto kažem ružno, i dođem kući i bude mi krivo! A ne zemljače, ženu rođenu.. i da ti spavaš kao top, i da ti.. ne znam.. ne mogu da pričam ništa! To je sekunda, možeš da budeš najbolji čovek na svetu, i da te neko iziritira... razumeš.. to ti je ta priča. - pričao je Lepi Mića, Dušanu Zdravkoviću i Saški Karan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: JAVNOST ĆE ZANEMETI! Na MESTU UBISTVA Jelene Marjanović PRONAĐEN MOBILNI TELEFON ovog člana porodice

Autor: Pink.rs

#Dušan Zdravković

#Jelena Marjanović

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Zoran Marjanović

'