AKTUELNO

Prvo nije želela odnos pred kamerama, ali je okrenula ploču!

Danima su najavljivali kako nas od njih može očekivati seks pred kamera, zatim se ona predomišljala, jer nije bila spremna za tako nešto, dok je on tvrdio da mu nije problem da vodi ljubav pred milionima. Izgleda da je Đexon, konačno ubedio Anđelu Vešticu, pa su oni sinoć imali žestoku akciju ispod pokrivača.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je počelo nakon žurke, kada se slavio njen rođendan, a onda su posle dobrog provoda uputili u "Hotel Zadruga", nakon toga, njih dvoje skinuli su se i otišli na tuširanje, što možete videti na snimku:

Foto: TvPink Printscreen

Šta su radili u wc-u možemo samo da naslutimo, a koliko god da se naša režija trudila da pojača zvuk sa njihovih bubica, ništa se nije čulo - jer ništa nisu ni pričali. Međutim, nekoliko minuta kasnije, slika je rekla više od hiljadu reči!

Foto: TvPink Printscreen

U isto vreme, dok je Divna DNK rešavala svoje ljubavne probleme, zbog toga što joj je suprug Marko rekao da je: "k*rva", i tražila savete od Nade Obrić, na ekranu je imalo šta da se vidi. Veoma jaka akcija, Anđele Veštice i Đexona. Oni su se toliko zaneli, da je krevet bio na ivici da se raspadne. Kada su primetili da ih nema, već duži period, ostalim Zadrugarima, bilo je jasno šta se dešava, a ovaj zaljubljeni par, posle dva sata se vratio u dnevnu sobu, dosta raspoloženiji i srećniji.

POGLEDAJTE: ŠOK VEČE: Zadrugarka počela da PLAČE, kada je videla šta joj je priređeno! Ovo je PRAVI razlog njenih SUZA, a videla je i NJEGA! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Anđela Veštica

#Rijaliti Zadruga

#Seks

'