AKTUELNO

Mikiju je danas izuzetno loš dan.

Nakon što se danas posvađao sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, Mikiju je nepoznati Zadrugar učinio nešto čega se najviše plaši.

Njega je, neko od Zadrugara zaključao u toalet, što ne bi bilo toliko strašno da on ne pati od klaustrofobije. Tada su mnogi ukućani počeli trčeći da traže ključ, ali Miki je toliko uhvatila panika da je počeo da razbija vrata.

Foto: Printscreen

Ko god da je je*em ga u usta! Kakav je ovo narod ! Svi ćute kao piz*e! Vas deset tu i niko nije video ko me je zaključao, imam bre problem sa klaustrofobijom - vikao je histerično Miki kada je polomio staklo na vratima od toaleta.

Nakon toga on je ispričao zašto ima toliki strah i koji događaj iz detinjstva mu je usadio toliku bojazan od zatvorenog prostora.

Foto: Printscreen

Mene su deca sakrila ispod kreveta kad sam bio mali, kad smo se igrali tako da nisam mogao da izađem pola sata, uhvatila me je takva panika da sam mislio da ću umreti, od tada imam strašan strah - ispričao je Miki.

Još uvek se nije otkrilo ko je kriv za ovaj događaj, ali nesumnjivo je da je Mikiju ova scena jako teško pala i da zaista ima veliku fobiju od zatvorenog prostora. Ceo događaj možete pogledati na video ispod.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'