AKTUELNO

Divna je na ovaj predlog reagovala veoma emotivno.

Nakon što su pročitali treće pismo Velikog šefa, za danas, Lepi Mića, molio je za pažnju, jer je imao jako bitan predlog za sve Zadrugare. On je tražio, da se svi odreknu nekog dela honorara koji će dobiti u "Zadruzi", kako bi Divni DNK, pomogli u rešavanju njenog problema sa leđima.

Foto: TvPink Printscreen

Među nama je ovde jedan bračni par, jedan od njih ima zdravstveni problem. Ružno je i grozno, ne mogu da verujem da problem Divne DNK, košta 1400 eura, da reši svoj problem. Toliko košta operacija, posle koje bi ona mogla normalno da se kreće, i da nema taj problem - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića, pred svim stanarima izneo je i svoje kritike za Divninog, supruga Marka:

Da li je moguće da njen muž gubi svaki dan pare na kocki, po Požarevcu ili gde već žive. Ne može da skupi pare, da reši problem. Ja predlažem da mi svi damo po 50 eura, da rešimo problem Divne. - rekao je Mića koji je odmah dobio podršku svih Zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Svi su se složili da daju novac za operaciju svoje cimerke u rijalitiju "Zadruga", nakon čega je Lepi Mića dobio veliki aplauz, a Divni osmeh nije silazio sa lica. Na ovaj predlog, nadovezala se Viktorija:

Foto: TvPink Printscreen

O tom problemu smo pričali sa njima. I samo da vam kažem, da je ona počela da plače, i rekla da niko ne želi da je žali. Ja sam rekla da to nije žaljenje, nego da prvo o sebi moraš da vodiš računa! Međutim, ima drugi problem, njih kad pitaš, oni ne znaju pravo rešenje tog problema. To tako ne ide - rekla je Viktorija.

Nakon toga, za stolom, nastala je velika rasprava, koja se preselila i pored bazena, a kako je sve izgledalo i šta su rekli ostali Zadrugari, pogledajte u video prilozima:

Autor: S.K.

#DNK

#Divna Milanović

#Divna i Marko

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

'