AKTUELNO

Izlanuo se u toku žurke, kada je previše konzumirao alkohol.

Bane Čolak, pre nekoliko dana od Velikog šefa, dobio je zadatak, da sazna koji su to ukućani na tajnom zadatku. Jutros je u pismu, koje su dobili, ovo saopšteno i ostalim Zadrugarima, a Bane Čolak, na naredbu Velikog šefa, morao je da kaže šta je zaključio - ko bi to mogao da bude na tajnom zadatku, a ako pogodi, biće nagrađen.

U drugom pismu, koje su odmah dobili, rečeno je sledeće:

Foto: TvPink Printscreen

Kada je Bane odgovorio na pitanje Velikog šefa, otkrićemo ko je od Zadrugara još bio na tajnom zadatku i šta je bio zadatak, a i Bane će dobiti odgovor na pitanje, da li je uspešno obavio svoj zadatak. Teodora i Anđelo su bili na zajedničkom tajnom zadatku, na njima je bilo da uzmu i sakriju po tri stvari, od svakog Zadrugara. Sada je vreme da sve što su uzeli, donesu na sto, kako bi procenili sa li su uspešno odradili zadatak - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Na to, odmah se uključio i Anđelo:

Nismo uspešno obavili zadatak, jer nismo uzeli od svih. Evo doneću sada. Ne znam od koga smo sve uzeli - rekao je Anđelo stanarima, a u priču se uključila Teodora: Nismo uzeli možda od dve osobe, dečko je pokvario sve, jer je debil. - bila je razočarana Zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga nastala je svađa Teodore i Smilje Janković, a kako bi smirio situaciju, Anđelo je odlučio da svima otrkije zbog čega su tačno pali zadatak:

Evo pošto me devojka proziva da sam debil, ja samo želim da objasnim da sam ja ukanalio ovaj zadatak, zato što sam sinoć izneo stvari iz radionice, i pokazao Mikiju i Saši rudaru i rekao da smo imali tajni zadatak - iskren je bio Anđelo.

Foto: TvPink Printscreen

Rankoviću je bilo lepo, da ovaj tajni zadatak obavlja sa Teodorom, međutim ta idila nije dugo trajala, jer su se oni sinoć posvađali, a Teodora je jutros ušla i u svađu sa još nekoliko učesnika Zadruge. Sve u svemu, Zadrugari su pali još jedan zadatak.

POGLEDAJTE JOŠ: LJUBOMORNE SCENE: POGLEDAJTE kojoj ukućanki je ANĐELO IZJAVIO LJUBAV a ona ga je ODBILA!

Autor: S.K.

#Anđelo Ranković

#Bane Čolak

#Zadruga - RTV Pink

'