AKTUELNO

Zadrugari su danas govorili o tome ko bi to mogao da vodi ljubav pred kamerama.

Anđela Veštica i njen dečko Đexon, sa kojim često zna da se posvađa, ali i brzo da se pomiri, već nekoliko dana najavljuju seks, pre kamerama, međutim od toga za sada još uvek nema ništa. Sudeći po izjavi, od jutros, čini se do osnosa ispod pokrivača, pred milionima, ipak neće doći još neko vreme:

Brate, još nije bilo se*a, sedam dana. Neki "lajv" da se gleda. - prokomentarisao je Bora Santana.

Foto: Pink.rs

Na to, uključili su se ostali ukućani, koji su sa njim sedeli u dvorištu, ispijali kafu, i hvatali zrak jutarnjeg sunca.

Kako da bude seka, bre Boro, znaš li gde si došao. - uključila se Anđela Veštica, na šta joj je Santana odgovorio:"Pa jeste, teško je da se opusti čovek".

Foto: TvPink Printscreen

Da mu odnosi pred kamerama ne predstavljaju neki veliki problem, odmah je jasno do znanja dao reper Nemanja Đerić Đexon, koji se odmah ubacio izjavom, da mu to nije neka velika prepreka.

Ali gleda te majka! Nije zanimljivo, mladi da se kresnu, nego ovi stariji - nastavio je Bora. Na sve to Anđela Veštica je predlozila neke kombinacije: "Recimo Milica Dugalić gospođa, kad bi uhvatila Miću. Joj zamisli te scene. O tome bi se pisalo deset godina. Verujte! - prognozirala je Anđela.

Foto: TvPink Printscreen

Kada će se desiti prvi seks u rijaliti programu koji proteklih dana obara sve rekorde gledanosti "Zadruga" ostaje da vidimo, a obzirom da ima raznih varnica, nije isključeno da se to desi što pre, zato pažljivo gledajte i pratite program Televizije Pink i uživajte u vašim omiljenim rijaliti učesnicima.

POGLEDAJTE: I CECA GLEDA ZADRUGU! Najveća balkanska zvezda ne propušta dešavanja u rijalitiju o kom priča CEO REGION! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Anđela Veštica

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

'