separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

I CECA GLEDA ZADRUGU! Najveća balkanska zvezda ne propušta dešavanja u rijalitiju o kom priča CEO REGION! (VIDEO)


Da je "Zadruga" zaista projekat kakav do sada nije viđen i da je koncept veoma primamljiv gledaocima, govori i činjenica da ovaj rijaliti prate i mnoge poznate ličnosti.


Najspektakularniji rijaltii svih vremena, "Zadruga", počeo je pre samo nedelju dana, a od tada, ne prestaje da ruši rekorde gledanosti.

Zadrugari iz dana u dan daju sve od sebe da publici budu zanimljivi, te ne čudi što je uz "Zadrugu" svakodnevno milionski auditorijum.

Autor: TvPink Printscreen

Da je "Zadruga" zaista projekat kakav do sada nije viđen i da je koncept veoma primamljiv gledaocima, govori i činjenica da ovaj rijaliti prate i mnoge poznate ličnosti.

Među njima je i najveća balkanska folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, koja je jednim videom na društvenoj mreži Instagram otkrila da pomno prati dešavanja u impresivnom gradu nadomak Beograda.

Autor: Instagram

Ceca je objavila video iz svog dnevnog boravka, a iako je želela da pokaže kako se obukla, njenim praitocima je za oko zapalo nešto drugo.

Naime, u pozadini se veliki plazma televizor na kom se jasno može primetiti da se u Cecinom domu gleda, TV Pink, i najspektakularniji rijaliti svih vremena, "Zadruga".

Autor: Printscreen Instagram

Najpopularnija pevačica na ovim prostorima, kad god ima vremena i u pauzama od nastupa, prati rijaliti o kom priča ceo region, a da li će možda upravo ona ući bar na jedno veče, da zapeva svoje najveće hitove Zadrugarima, ostaje da vidimo.

Ready ! 💫🌸 hair by @steve_rady ✨

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti