AKTUELNO

Pokazali su šta misle o njoj.

Tokom ovog jutra, pojedini zadrugari nisu mogli da spavaju, pa su našli načina da prekrate vreme dok im san ne dođe na oči. Među njima su bili i Bane Čolak, Smilja Janković i Žarko Stojanović, koji su rešili da ogovaraju Anđelu Vešticu.

Priču je vodio Bane, koji je inače prve večeri kada su ušli u najimpresivniji rijaliti ikada viđen u svetu, bio sa Anđelom, ali je priznao da razlog što su oni bili zajedno nije taj što mu se sviđala, već nešto drugo:

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: Marko Zec otkrio koja učesnica Zadruge mu se dopada, A ONDA JOJ JE PRIREDIO OVO! (VIDEO)

Meni je bila želja, ja sam je gledao odavno, po spotovima, i hteo sam sebi da dokažem da mogu da budem sa takvom nekom ribom. Ona je mnogo popularna, ona je bitna, i ja sam hteo sebi da sujetu nahranim da vidim da li mogu da smuvam tako neku pi*ku. Onda sam to uspeo. Kad sam video da ležimo u krevetu, i ona meni zavlači ruku u gaće, ja sam rekao da neću. Ja imam level dokle mogu sve, ali neke stvari nikad ne bih, kao što je se*s ispod pokrivača. Ne želim da to moja majka gleda - rekao je Bane.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MOGLA DA VERUJE: Anđela Veštica mu je dala POKLON, ON GA BACIO U ĐUBRE! (VIDEO)

Nema sumnje da će doći do svađe ako Anđela sazna za ovo tračarenje, a šta su Bane, Smilja i Žarko još pričali, poslušajte u videu:

Autor: N.V.

#Anđela Mitkovski | Anđela Veštica

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

'