AKTUELNO

Njegova ispovest mnogima će naterati suze na oči.

Zoran Marjanović povukao se iz sobe u kojoj je boravio sa svim učesnicima ''Zadruge'' i zajedno sa Lepim Mićom otišao u posebnu sobu u kojoj je krenuo da se poverava svom prijatelju i počeo da priča sve detalje ubistva njegove supruge.

Foto: TvPink Printscreen

Mića ga je pomno slušao dok je Zoran pričao kako se i šta dogodilo, a ono što je dirnulo pevača jeste trenutak kada je Marjanović ispričao kako je Jana reagovala kada su saznali da je Jelena mrtva:

Ja i dete ostajemo, ona odlazi da trči. Kasnije krećemo, zovi, traži, nema, kraj. Kakav je samo osećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, posle kasnije sa detetom, plakanje, to je užasna stvar. Ljudi su se povukli, mnoge sam precrtao sa spiska prijatelja. Ja sam mnogo hrabar, ja bih za ovu zemlju, za Srbiju, za crkvu, za veru, sutra život dao.

Pročitajte još:Maloletnica priznala da je IMALA SE*S SA ŽENOM, pa pitala OVU učesnicu da li bi vodila ljubav s njom! (VIDEO)

Morao sam da joj  objasnim da je njoj tamo bolje. Pričao sam joj da ona tamo ima sve što joj je potrebno. Nije mi bilo lako. Pisalo se svašta u medijima, nije bilo lako gledati celu moju porodicu u toj kući koja bila utučena tih dana - pričao je Zoran, a potom istakao da je nakon duge patnje odlučio da se izdigne poput Feniksa.

Foto: TvPink Printscreen

- Sada kada sedim ovde i slušam ljude koji pričaju da imaju neke probleme, a nisu ni svesni da nemaju probleme. Koliko je bitno samo da vam je porodica živa i zdrava i da ste svi zajedno - rekao je Marjanović s tugom u glasu.

Celu ispovest Zorana Marjanovića pogledajte u videu ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Jelena Marjanović

#Rijaliti Zadruga

#Zoran Marjanović

#Zorica Marjanović

'