AKTUELNO

Mnoge je iznenadila.

Večeras u specijalnoj emisiji rijalitija ''Zadruga - Narod pita'', Rada Radenović našla se na mestu voditelja, dok su se pored nje našli veoma interesantni gosti.

Foto: TvPink Printscreen

Pored novinarke i urednice portala ''Press online'', Dragane Tripić ,koju smo imali prilike da vidimo u ovim specijalnim emisijama, gost je bio i Goran Stojićević Karamela, imitator i voditelj, kao i pevačica i bivša učesnica rijalitija ''Farma'', Tamara Đurić.

Foto: Privatna arhiva

Pročitajte još:DŽABE SE NADAO: Zbog ovoga Anđela neće da spava sa Đeksonom! (VIDEO)

- Ljudi koji vrede će tek da pokažu ono što zaista treba da se pokaže u ovom šouprogramu. Ja sam pre ulaska imala neke favorite, ali više ih nemam jer sile ovaj šou program. Recimo, Lepi Mića - objasnila je Tamara u samom startu i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića ipak još uvek nije na mojoj listi omraženih jer ima neke kredite iz prošlog života. Na listi omraženih mi je Saška Karan jer je bezobrazna, agresivna, nekulturna... Razumem ljude koji se ističu kao vođe, ali ne na silu. Ona je nekako u fazonu, ako me ne poštuješ, ja ću te prebiti. Meni se to ne sviđa.

Foto: Privatna arhiva

Emisija ''Zadruga - Narod pita'' tek je počela. O čemu će Rada Radenović još razgovarati sa svojim gostima, saznajte na Televiziji Pink.

Autor: Pink.rs

#Dragana Tripić

#Rada Radenović

#Rijaliti Zadruga

#Tamara Đurić

'