AKTUELNO

Lepe vesti u ''Zadruzi''.

Divna je danas u rijalitiju ''Zadruga'' bila u poseti Rajskom vrtu gde je u razgovoru sa Drvetom pričala o tome da li postoji mogućnost da je zaista u drugom stanju.

Foto: TvPink Printscreen

- Divna, Drvo želi nešto da te pita u poverenju. Čuo sam da misliš da će se možda u Zadruzi čuti neka lepa vest. Da li je moguće da će se Drvo radovati i da će postati pravi deda? Imaš li razloga da misliš to? - zanimalo je Drvo, a Divna je prvo pokušala da bude tajanstvena, međutim nije dugo izdržala.

- Nadam se da ćeš prvo doći Drvetu da kažeš lepe vesti. Ovo što pričamo ostaće među nama. Ti znaš kako se prave bebe? Imaš dete. Znaš da su ovde svuda kamere. To ti neće smetati? - upitalo je Drvo kasnije Divnu, a ona je istakla da je neće biti sram da ima odnose sa svojim suprugom ispred kamera.

Foto: TvPink Printscreen

Neće, ali eto, u kupatilu... Ima li u kupatilu kamere? Pa eto da ti kažem mi smo bili već dva puta do sad - rekla je Divna, a Drvo je podsetilo da nije dozvoljeno da bude u kupatilu sa još nekim.

Pročitajte još:NOVI ŠOK ZA ZADRUGARE! Večeras VANREDNO UKLJUČENJE u Zadrugu, učesnici ni NE SLUTE šta ih čeka!

- Pa to su divne vesti, a da li ti znaš da Veliki šef ne dozvoljava da budete zajedno od kupatilu. Šta ste vas dvoje radili zajedno - radoznalo je bilo Drvo, a Divna je prvo pokušala da sakrije šta su Marko i ona radili, a potom priznala.

Foto: TvPink Printscreen

Pa imali smo odnos - rekla je Divna kroz smeh, dok se Drvo obradovalo jer postoje šanse da je učesnica ''Zadruge'' u drugom stanju.

Ceo razgovor Divne i Drveta, pogledajte u videu ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Beba

#Divna Milanović

#Rijaliti Zadruga

'