AKTUELNO

Uhvaćen u krađi!

Nakon što se sinoć završilo izbacivanje, voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević, obećala je ludo veče. I ispostavilo se tako. Odmah nakon što su otpratili Andreja Saljnikova, koji je prvi dobio najmanje glasova gledalaca, Miki Đuričić, koji je takođe bio u trci za ispadanje, bacio se u lopovluk.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je, dok su ostali stanari bili u spavaćoj sobi, ušao u market, i počeo da grabi sve pred sobom. Prvo mu je namera bila da nađe cigarete, međutim, naleteo je na slatkiše, pa je njih pokupio.

Duvan nije našao, ali je njega posle nekoliko minuta našlo obezbeđenje, koje mu je sve oduzelo, a Miki se u početku pravio kao da ništa nije uradio:

Šta? Šta je bilo? Šta sam sada uradio? - folirao se Miki.

Međutim, kada je skontao da ga je kamera snimila, i ako je mislio da je našao "mrtav ugao" i da sa obezbeđenjem najvećeg rijaliti šou formata, nema šale, Đuričić je priznao da je obio prodavnicu, a sve što je ukrao, na kraju mu je oduzeto.

Nisam puno ukrao. Mogu samo malo soka da probam? Daj ostavi mi nešto, nemoj da si p*der. Molim te, ostavi mi nešto. Što ste takvi ljudi? Imaš li cigaru jednu? - pričao je Miki jednom članu obezbeđenja, koji je sve vreme bio profesionalan!

Kada se vratio u dnevnu sobu, Miki se hvalio svojim cimerima da je uspeo da uđe u prodavnicu, koja je na svim glavnim vratima bila zaključana, ali nije želeo da im otkrije kako je uspeo to da uradi.

POGLEDAJTE: ŽAO MU JE ŠTO JE ISPAO SAMO ZBOG JEDNE STVARI: Nakon izbacivanja Palke Đans iskreno O SVEMU što se dogodilo u Zadrazi (FOTO+VIDEO)

Autor: S.K.

#Miroslav Miki Đuričić

'