AKTUELNO

Ovo su Zoranovi komentari na prve dane u "Zadruzi"

U večeri kada se vodila bitka, ko će leteti napolje. Miki Đuričić i Andrej Saljnikov bili su pod tenziom, za koga će se gledaoci odlučiti, a dok su verni pratioci najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", glasali da sačuvaju svoje favorite, Ognjen Amidžić, razgovarao je sa Zoranom Marjanovićem. Njih dvojica, napravili su retrospektivu prvih dana u programu, koji je oduševio region.

Foto: TvPink Printscreen

Još traje moja adaptacija na sve ovo. Prvo, iznenađen sam, stvarno, ogroman projekat i svi su zadivljeni od učesnika na kompletnu Zadrugu. Malo mi učesnici zameraju da sam povučen, međutim zaboravljaju da sam ja iz jednog haosa životnog došao ovde, treba mi malo vremena. - izjavio je Marjanović.

Takođe je dodao da su mu učesnici jako zanimljivi, a najviše vremena provodi sa komičarem Miroslavom Đorđevićem:

Zato što je Miroslav skroz povučen. On je talentovan čovek, ima duha, jako pametan čovek. Traži sebi mesto i gleda kako da se ubacti u tu neku priču komunikacije. Mnogo je dobar, mnogo je pozitivan, ja mu želi da ostane što duže - rekao je Zoran o svom, za sada najboljem prijatelju u Zadruzi.

Foto: TvPink Printscreen

POGLEDAJTE: SUSRET ZORANA I MALE JANE U ZADRUZI RASPLAKAO SRBIJU: Nije mogao da zadrži SUZE kada je video nju i SINA! (VIDEO)

Ognjen Amidžić, prisetio ga je i na emotivan susret, koji je imao sa ćerkicom. To se desilo pre nekoliko večeri, a taj susret raznežio je ceo region:

Bilo mi je iznenađujuće. Ja od sreće... Meni su suze išle... Nisam mogao da pričam, kad sam nju video. I misli su mi stalno tamo uz decu, tako da nisam stalno prisutan. - bio je iskren Zoran.

Šta je još Marjanović izjavio večeras, možete pogledati u video prilogu:

Autor: S.K.

#Rijaliti Zadruga

#Zoran Marjanović

'