AKTUELNO

Svi u studiju su pocrveneli koliko im je bilo neprijatno!

Posle profesorke Smilje, gledaocima "Zadruge" predstavio se i Sloba Radanović, jedan od najpopularnijih učesnika Pinkovih zvezda.

Foto: TvPink Printscreen

- Ulazim da bih promovisao svoju muziku i pevanje, videćete pravog mene. Neću da se foliram, samog bih sebe razočarao. Ne postoji niko ko mi smeta, sve ih znam površno... Volim normalne, iskrene ljude, a ne volim spletkaroše - rekao je Sloba, a potom ušetao u studio u kom je već bio i maneken Marko Zec, kojeg je Slobina supruga Kristina optužila da mu je slao eksplicitne snimke. Ipak, Sloba o tome nije želeo da govori u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

- Pričamo Marko i ja, što ne bismo pričali?! Sve je okej - štur je na rečima bio Sloba, koji nije želeo da potencira priču zbog koje mu je veoma neprijatno.

Rođen 20. juna 1990. godine u Zrenjaninu, a ljubav prema muzici i sportu gajio je od malih nogu. Trenirao boks i kik-boks, a sportom se i dalje bavi rekreativno. Po završetku srednje škole, upisao je arihtektonski fakultet u Novom Sadu, ali je ubrzo shvatio da je muzika njegov pravi poziv. Učestvovanjem u prvoj sezoni najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu, "Pinkove zvezde", postavio je temelje za svoju karijeru. U "Pinkovim zvezdama" došao je do top 3, a po završetku takmičenja objavio je svoju prvu pesmu "Bure baruta". Usledile su još dve pesme, "U porocima" i "Stjuardesa", a osim što se bavi pevanjem, Sloba je i tekstopisac. U aprilu ove godine oženio se dugogdišnjom devojkom Kristinom Kockar. Voli da trenira, ali i da sa svojom suprugom putuje po svetu.

Foto: Ivan Vučićević

Autor: Pink.rs

#Zadruga

'