AKTUELNO

Učesnica rijalitija "Farma" je u proteklom periodu preživela pravu dramu, ali je rešila da loš period ostavi iza sebe.

Pevačica Marija Ana Smiljanić, koju je šira javnost upoznala u rijalitiju "Farma" u kojem je uspela da osvoji srce Filipa Đukića, preživela je pravu dramu i ljubavni krah nakon kojeg je izgubila bebu.

Foto: E-stock

Marija Ana je zbog velike ljubomore odlučila da stavi tačku na vezu sa svojim dosadašmnjim partnerom Filipom, koji nije mogao da se pomiri sa tim da ju je izgubio. Kako je izvor blizak paru za Pink.rs otkrio, Marija Ana je usled stresa zbog situacija koje je preživljavala nakon raskida izgubila bebu, ali o tome ne želi da priča.

Foto: Instagram

On je psihički maltretira i uznemirava, šalje joj čak i preteće poruke da o njihovom raskidu ne sme da govori javno. On joj svaki dan šalje fotografije i snimke na kojima se vidi kako plače, pa čak i na taj način pokušava da je vrati. Svašta se tu izdešavalo, a on joj je čak nekoliko puta dolazio i na nastupe, pravio scene i probleme. Otkad je izgubila bebu, Marija Ana se trudi da nastavi dalje i da ne razmišlja mnogo o tome, pa se opušta u izlascima sa društvom i na svojim nastupima. Tako pokušava da zaboravi na sve loše stvari koje joj se događaju u poslednje vreme. Međutim, ona je jaka devojka, uspešno se bori sa svim nedaćama. Sada se dobro oseća, što se vidi i po njoj - otkrio je izvor za Pink.rs.

Foto: Instagram

Marija Ana je potvrdila da je raskinula sa Filipom i otkrila da od njega i dalje dobija poruke, kao i da joj i dalje dolazi na vrata stana u kojem su do nedavno zajedno živeli. Ipak, navode o tome da je izgubila bebu nije želela da komentariše jer, kako je sama rekla, ima svoje razloge.

Smiljanićeva je hrabro nastavila dalje nakon teškog gubitka, a najbolji prijatelji i poslovne obaveze ne dozvoljavaju joj da misli negativno i da tuguje. Ona se posvetila svojoj muzičkoj karijeri i redovno nastupa, a sudeći po fotografijama koje se mogu videti na njenim nalozima na društvenim mrežama, muzika i kontakt sa publikom joj i te kako prijaju.

Ona je za sinoćnji nastup odabrala zanimljivu odevnu kombinaciju u kojoj je pokazala svoju vitku figuru, a kako govore posetioci kafića u kojem je nastupala, Marija Ana je uprkos svemu uspela da napravi odličnu atmosferu.

D. Tanasijević

#Beba

#Farma 7

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#pevačica

#rijaliti

'