AKTUELNO

Folk diva priredila je u Portorožu spektakl za pamćenje.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović konačno se odazvala pozivu svojih mnogobrojnih fanova u Sloveniji i tamo održala koncert o kojem će nekoliko hiljada ljudi pričati još dugo!

Pročitajte još... GRACIJA! Kad je Ceca kročila na aerodrom, sve oči su bile uprte u nju, pogledajte zbog čega (PAPARACO)

Pre samog koncerta, Ceca je pozdravila pratioce na Instagramu zanimljivim video-snimkom koji je privukao veliku pažnju njenih fanova, a potom je usledilo spektakularno muzičko druženje.

"Tenis Arena" u Portorožu, gde je folk diva sinoć održala koncert, bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a ovaj nastup bio je samo još jedan u nizu mnogobrojnih u okviru još uvek aktuelne koncertne turneje "Autogram". Veliki broj Cecinih fanova ostao je ispred "Tenis Arene" koja je bila krcata, a muzička zvezda obećala je svima koji nisu uspeli da prisustvuju ovom muzičom spektaklu da će u Sloveniji ponovo zapevati veoma brzo.

Foto: Instagram

Cecu je publika dočekala uz vrisak i gromoglasan aplauz, a ona im se živim izvođenjem velikog broja hitova i višečasovnim spektaklom odužila za svu ljubav i podršku koju joj godinama unazad pružaju.

Foto: Instagram

Folk diva podelila je delić atmosfere i sa svojim fanovima na društvenim mrežama, a kakvu je atmosferu napravila živim izvođenjem svog hita "Didule" pogledajte u nastavku:

D. Tanasijević

#Slovenija

#Svetlana Ceca Ražnatović

#koncert

#pevačica

'