AKTUELNO

Otkriveni novi detalji ljubavne afere Ane i Ace.

Nakon što je u medije dospela informacija u ljubavnoj romansi Ane Sević i Ace Lukasa, domaću javnost ne prestaju da iznenađuju detalji ove afere. Ovim povodom se Ana Sević, Darko Lazić i Aca Lukas nisu oglašavali, a sada su otkriveni novi detalji afere koja svaki dan šokira javnost.

Foto: Printscreen Instagram

Svaki put kada bi je Lukas pozvao, Ana je uspevala da odloži ostale obaveze ili izbegne Darka da bi se viđala sa starijim kolegom. Međutim, da stvar bude gora, ona je Lukasa pozivala da dođe u stan gde je tada boravila sa Lazićem, ali isključivo kada je Darko van zemlje. Neretko su se viđali i u hotelskim sobama. Vuksanović je uživao u vremenu koje je krijući provodio sa Sevićevom, a za njihovu vezu znali su i mnogi pevači sa estrade, što Darka posebno boli. Da se razumemo, nije ni on svetac. Opšte je poznato da je on nju sve vreme varao, ali daleko od Srbije, zato je besan što je ona njemu nabila rogove sa Lukasom, a on je sa njim bio super kad god su se sreli ili bili na nastupu zajedno - rekao je dobro obavešten izvor.

Foto: Ivan Vučićević/Pink.rs/Printscreen Instagram

Pročitajte još: Dok je Lukas u bolnici, oglasila se Sonja! (FOTO)

U domaće medije dospela je i informacija da su se Ana i Lukas videli u Crnoj Gori, gde je pevačica letovala sa suprugom i ćerkom.

- Aca se dogovorio da gazdom jednog kluba iz Makedonije sa kojim godinama sarađuje. Pozvao je Anu da mu pravi društvo i otišli su u klub. Iako je Sonja bila u to vreme u istom mestu, on nije mario, već je pristao da se vidi sa mlađom koleginicom - rekao je izvor blizak pevačima.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Prevara

#Veza

'