AKTUELNO

Branka Lazić je otvorila dušu i objasnila kakva je situacija u braku njenog sina Darka i snaje Ane.

Ana Sević i Darko Lazić već nedeljama unazad glavna su tema medija zbog brojnih skandala koji ih prate! Naime, nakon što smo prvi ekskluzivno objavili emotivne poruke koje je Darkova supruga slala njegovom kolegi Aci Lukasu, klupko je počelo da odmotava - brojni svedoci njihovih bračnih svađa javno su govorili o onome što su dvoje pevača svim silama pokušavali da sakriju, međutim, bezuspešno.

Pročitajte još... RAZOTKRIVENA ANA SEVIĆ! Ljubavne poruke je IZBRISALA, ali Lukasov SNIMAK i dalje čuva! Evo dokaza (VIDEO)

Foto: Andrej Nihil, Pink.rs

Folker iz Brestača i njegova supruga i dalje o bračnoj krizi ne govore, već se trude da svima dokažu i pokažu kako im u braku cvetaju ruže, pa ni ne treba da čudi što Darkova mama Branka Lazić nije obaveštena o onome o čemu nedeljama unazad bruji cela Srbija.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sad prvi put čujem od vas, ne znam o čemu se radi. Ništa ne znam, novine ne uzimam i ne čitam - rekla nam je Darkova mama kada smo je pozvali da proćaskamo o novitetima iz života njenog sina u koje, po svemu sudeći, nije upućena.

Foto: Instagram

- Nije mi Darko ništa o tome pričao, a ja stvarno ne znam - bila je štura na rečima Darkova mama.

Na samom kraju razgovora dodala je da su nedavno Ana i Darko sa ćerkicom Lorenom posetili njihov porodični dom u Brestaču, ali da tada ništa nije ukazivalo na to da imaju bračne probleme.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Svraćali su kod nas. Super su oni, sve normalno - ljubazno nam je ispričala Branka Lazić, a potom završila razgovor.

Da li folker ne želi da opterećuje roditelje svojim bračnim problemima ili je svojoj Ani oprostio aferu sa Lukasom, a potom okrenuo novi list, za sada nije poznato.

D. Tanasijević

#Aca Lukas

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Mama

#pevač

'