AKTUELNO

Dok se ona tuširala na plaži niko nije mogao da skine pogled sa njenog mokrog i zgodnog tela.

Cela estrada sjatila se u Crnu Goru - naši pevači su na primorju vreme provodili radno, ali i paradno, a tokom popodnevnog uživanja na jednoj od najskrivenijih plaža Jadrana uhvaćena je i pevačica Dušica Grabović.

Foto: Instagram

Bivša učesnica "Farme" dosetila se čak nekoliko načina za rashlađivanje, a osim što je spas od tropskih temperatura tražila u hladnom moru, ona je to činila i pod tušem. I dok je ledenom vodom spuštala temperaturu svog tela,  istovremeno je činila da se svi obližnji turisti i lokalci zbog prizora kojim ih je počastila dobro preznoje.

Pročitajte još... Luna šokirala provokativnim fotkama, a onda je usledila iznenađujuća reakcija mame Anabele (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Zgodna pevačica stala je pod tuš i otarasila se gornjeg dela kupaćeg kostima kako bi na najbolji mogući način pokvasila svoje bujne grudi od kojih niko ko joj se nije našao u blizini nije mogao da skloni pogled.

Foto: Privatna arhiva

Iako je najintimnije delove tela pokušala da sakrije, mnogima je ovaj prizor bio više nego dovoljan za buđenje mašte i brojnih čula. Međutim, Dušica se tu nije zaustavila, već je otišla korak dalje.

Foto: Privatna arhiva

Kako bi bila sigurna da je baš sve delove tela dobro nakvasila, zgodna pevačica nakratko je skinula i gaćice i još jednom dokazala zbog čega je visokopozicionirana na spisku pevačica sa najboljom pozadinom na našoj estradi.

Foto: Privatna arhiva

D. Tanasijević

#Crna Gora

#Dušica Grabović

#Paparaco

#pevačica

'