AKTUELNO

Najveća balkanska zvezda i ovoga puta se odazvala pozivu za humanitarnu akciju.

Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od poznatih ličnosti koje se trude da pomognu kad god mogu. Nebrojeno puta ona i njene kolege su se odricale svojih honorara kako bi pomogle ugroženima, a ovog puta je prisustvovala jednoj humanitarnoj izložbi koja se održava u Centru za zaštitu i pomoć tražioca azila u Krnjači.

Ceca je zajedno sa gradskim menadžerom Goranom Vesićem prisustvovala izložbi koju je organizovao Farhad Nuri, desetogodišnji dečak iz Avganistana. Ovaj desetogodišnjak je naparavio izložbu od radova nastalih u izbegličkom kampu u Krnjači, a sav prikupljeni novac biće ustupljen za lečenje malog Nemanje Damčevića.

Foto: Pink.rs

Ceca Ražnatović sa gradskim menadžerom Goranom Vesićem oko 13 časova stigla je u Centar za zaštitu i pomoć tražioca azila u Krnjači i desetogodišnjem Farhadu Nuriju, koji je organizovao izložbu, poklonili su fotoaparat.

Foto: Pink.rs

Ovaj destogodišnjak iz Avaganistana nacrtao je Novaka Đokovića, a taj crtež je kupio Goran Vesić za 50 evra, dok je Ceca kupila crtež na kom je lik britanske pevačice Adel za 100 evra.

Počastvovana sam što sam danas ovde i što imam priliku da upoznam ovako mladog, divnog umetnika. Ovaj mali dečak saznao je šta znači biti human. Ovo za njega nije druga zemlja, ovo je njegova država Srbija. Želim da otkupim sve njegove slike, oduševljena sam njegovim talentom i time što želi da pomogne malom Nemanji. Ova priča me je baš raznežila. Apelujem na sve dobre ljude da pomognu malom Nemanji, mislim da je ostalo da se prikupi još nekih četrdesetak hiljada evra - rekla je Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: Pink.rs

Beograđanin se postaje duhom, kada volite i poštujete svoj grad. On je odlučio da organizuje izložbu kako bi novac od prodaje svojih slika dao za lečenje Beogradađanina koji bije svoju životnu bitku. Srbija je primila njega i njegovu porodicu, a on je odlučio da pomogne jednom dečaku - rekao je Goran Vesić.

Foto: Pink.rs

Nemanja Damčević je sedmogodišnji dečak kom je nakon operacije tumora na mozgu neophodna terapija koja košta 100.000 evra.

Foto: Tv Pink, Fondacija Budi Human

Autor: D. T./ J. V.

#Goran Vesić

#Humanitarna akcija

#Nemanja Damčević

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'