AKTUELNO

Pevačica više ne želi njegove usluge, a sada je on otkrio i zbog čega.

Poznati režiser spotova i estradni fotograf Dejan Milićević gostovao je sinoć u emisji "Rada sam" kod Rade Radenović, gde je otkrio mnogo toga o poznatim ličnostima s kojima je sarađivao.

Voditeljka ga je u jednom trenutku pitala zbog čega je samo jednom sarađivao sa Sekom Aleksić, a on joj je na to otvoreno odgovorio.

Foto: TvPink Printscreen

- Jednom smo radili fotografisanje za album, uradili smo spot za ”Crno i zlatno” i tu smo prestali. Jednostavno, Seka ne misli da je moja estetika i moje oko za nju i ja to poštujem i cenim. Ona je to lepo meni rekla direktno u oči. Nema problema, probali smo, uradili smo nešto, hvala bogu, pesma je bila hit, sve je prošlo kako treba i ona je nastavila dalje. Ima uspešnu karijeru, dobre spotove i fotografije. Mi se nikada nismo svađali, nikada nismo imali ružnu reč jedno za drugo, već nismo sarađivali jer Seka misli da moja vizualizacije nje nije adekvatna za njenu karijeru. Divno je da ti neko to kaže u lice, a ne da priča okolo i da to saznaješ od drugih ljudi - ispričao je Dejan.

Foto: Youtube

PROČITAJTE JOŠ: DRUGA ŽENA: Seka se odlučila na OVU PROMENU i šokirala sve! (FOTO)

Osim toga, Milićević je u emisiji "Rada sam" otkrio i da su mu mnoge pevačice ostale dužne i da će otkriti njihova imena u autobiografiji koju trenutno piše.

Autor: V. T.

#Dejan Milićević

#Rada Radenović

#Rada sam

#Seka Aleksić

#pevačica

'