AKTUELNO

Posle kratka avnature on bi ponovo sa bivšom.

Folk pevač Aca Lukas čini sve da bi mu se Sonja Vuksanović vratila posle kratke avanture sa Branislavom Pašajlijom.

Usled brojnih neprijatnosti  čiji je i sam akter bio jer se razveo od Sonje, uleteo u vezu sa udatom Branislavom Pašajlijom, i pisao otvorena pisma neprijatnog sadržaja upućena  Željku Šašiću, Aca Lukas rešio je da se vrati mirnom porodičnom životu.

Foto: E-Stock/Kobra

Naime, pevač je stavio tačku na vezu sa Branislavom, a onda odlučio je da obnovi romansu sa Sonjom. Prvi susret desio se u restoranu u Beogradu gde su razgovarali o svemu i odlučili da zarad ćerke Viktorije svom braku pruže još jednu šansu.

Međutim, Sonja je bila veoma skeptična, najpre zbog svega što se dogodilo zbog njenog poznanstva sa Markom Jarićem, te je odlučila da ne želi da brza.

Foto: Printscreen Instagram

- Aca ništa ne želi da prepusti slučaju, te je svojoj još uvek zakonitoj supruzi i ćerki Viktoriji uplatio letovanje u luksuznom letovalištu Porto Montenegro u Crnoj Gori. On je već imao nastup u popularnoj budvanskoj diskoteci, a ima još nekoliko unapred zakazanih i rasprodatih nastupa. On  želi da Sonja  sa detetom sve vreme bude blizu njega - kaže izvor blizak Aci.

Naime, Aca je nedavno sedeo na ručku sa prijateljima u Crnoj Gori i tamo im je saopštio da više ni dan ne želi da čeka.

- Acu više nije briga za Branislavu. Rekao im je da ga ona uopšte ne interesuje i da želi da spase brak sa Sonjom. Biće im teško u početku najpre zbog pritiska koji trenutno trpe, ali i zbog svih svađa koje su ih pratile u proteklom vremenu. Međutim, oboje će se potruditi da opet uspostave dobru komunikaciju kako bi potom obnovili emocije. Nisu sigurni da li će im uspeti, ali su radi da probaju - kaže izvor i dodaje.

Foto: Instagram

S druge strane, Branislava Pašajlija je za srpske medije izjavila da je Lukas bio greška u njenom životu i da ne može da veruje da je ostavila divnog čoveka zbog njega. Ona je dodala da ne zna da li će se pomiriti da suprugom Željkom, ali se sprema za put u Crnu Goru, gde će se videti i sa njim.

PROČITAJTE JOŠ: I TAJ USLOV POSTAVIO SUPRUG?! Nakon veze za Lukasom, Branislava Pašajlija odlučila da uradi OVO!

- Acu ne interesuje šta ona priča u medijima niti to komentariše. Sada ima samo jedan cilj, a to je da uspostavi dobr odnos sa Sonjom - zaključuje izvor.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Branislava Pašajlija

#Sonja Vuksanović

'