separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ON JE OD NJE NAPRAVIO ZVEZDU: Evo ko je PRVI prepoznao CECIN TALENAT! (VIDEO)


Kao devojčica pevala je u jednom restoranu gde ju je zapazio čovek koji joj je napravio prvi hit.


Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pored velike karijere koju je stekla imala je mnogo uspona i padova tokom života. Prelomni period u njenom životu bio je trenutak kada je imala samo 14 godina. U njen život je tada sasvim slučajno ušao kompozitor i harmonikaš novokomponovane narodne muzike Mirko Kodić.

Autor: Instagram

Kako su se upoznali, kompozitor je nedavno otkrio.

- Ja imam kuću na moru u mestu Utjeha u Crnoj Gori. To je malo mesto između Ulcinja i Bara i svake godine tamo letujem. Te davne 1987. Ceca je letovala sa roditeljima u Utjehi. Jedno veče zapazio sam devojčurka, gotovo devojčicu, u jednom restoranu. Nije tamo nastupala za novac, već bi otpevala poneku pesmu kada bi joj stariji i iskusniji pevači to dopuštali. Odmah sam u njoj prepoznao talenat, što je ona u godinama koje su sledile i dokazala. Dobro je pevala, imala je "ono nešto" što je neobjašnjivo, a što moraju da imaju zvezde. Ona ima specifičan vokal, seksi hrapav, puno južnjačkog ritma u sebi. Razgovarao sam sa njenim roditeljima i pozvao je da dođe u Beograd. Oni su pristali, a ona se baš radovala. Kao dete, što i jeste bila. Sve ostalo je istorija - kaže Kodić i dodaje:

Autor: YouTube screenshot

Autor: Printscreen Instagram

Pročitajte još:

- Odveli smo je, pokojni Doca Ivanković i ja, u PGP RTB da snimi svoju prvu ploču. Ni dinara nisam uzeo za to.

Kodić je uradio muziku za pevačicin prvi hit "Cvetak zanovetak", a Doca je pisao tekst. Ceca je sa Mirkom ostala prijatelj, a to dokazuje i snimak sa pevačicine svadbe.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti