AKTUELNO

Izjave svedoka ne poklapaju se sa onim što su lekari ustanovili.

Slobodan Nešović Loka pre tri meseca optužio je popularnog repera Stefana Đurića Rastu da ga je fizički napao i ozledio, a sada je ovaj slučaj konačno dobio svoj epilog.

Foto: TV Pink Printscreen

Pisalo se da je Loka Rasti dugovao mnogo novca za autorska prava i da je reper zbog toga odlučio da se fizički obračuna s njim.

Rasta je i tada tvrdio da Loka njega koristi u marketinške svrhe, da do napada o kome on priča nije došlo i u emisiji kod Ognjena Amidžića otkrio da ga je Nešović prevario i da on nije prvi koji je tako prošao.

Foto: Printscreen Youtube

Sada je objavljen i zvanični dokument sudskog veštaka, a portal Pink.rs došao je u posed papira u kojima se jasno vidi da je ceo slučaj namešten i isceniran iz razloga koji su poznati samo Loki.

Tamo se može pročitati da su svedoci dali izjave da je Nešović imao ozlede po licu i vratu, ali u Urgentnom centru nisu konstatovali nikakve povrede. U zvaničnom izveštaju do kog je došao Pink.rs, najpre stoje izjave svedoka, a na poslednoj stranici je izveštaj čak troje specijalista, na osnovu čijih pregleda je sudski veštak dao svoj zaključak:

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

- U Urgentnom centru u Beogradu Nešović Slobodan je pregledan od strane lekara specijaliste opšte hirurgije, ortopedije i neurohirurgije i tom prilikom na telu Slobodana Nešovića nisu objektivno konstatovani bilo kakvi spoljašnji znaci povređivanja. Drugim rečima, nalaz ustanovljen lekarskim pregledima nije konzistentan sa izjavama većine svedoka koji su u svojim izjavama naveli postojanje vidljivih znakova povređivanja na telu Nešović Slobodana ("crvenilo po licu", "crvenilo na čelu i vratu", "čelo mu je bilo crveno i modro", "imao vidljive povrede... na čelu, iza ugha, po vratu") - stoji u zvaničnom dokumentu koji je sačinio sudski veštak.

Detaljan izveštaj u originalu možete pročitati na fotografiji ispod. A u čitavom dokumentu, pojedina imena su zamagljena kako bi se sačuvala privatnost osoba koje nisu službena lica, niti lica poznata javnosti.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: BRUTALNO: Anastasija se javno obratila Nikoliji i iznenadila sve komentarom! (FOTO)

Posle ovoga jasno je da je Loka još jednom pokušao da se izvuče sa svojim malverzacijama i od sebe napravi žrtvu, ali je istina izašla na videlo.

Pink.rs

#Reper

#Slobodan Nešović Loka

#Stefan Đurić Rasta

#Sud

'