AKTUELNO

Iako je to rekao pre čak dve decenije, pripadnici LGBT populacije uvredili su se zbog toga.

Izjava Bena Afleka, iako stara 20 godina sada je odjeknula američkim medijima, a naljutila je biseksualnu glumicu Evan Rejčel Vud koja smatra da takvo razmišljanje šteti LGBT zajednici. On je priznao da mu je najteže u karijeri bilo da odigra scenu ljubljenja sa muškarcem.

- Probaj da odglumiš scenu silovanja. I odrasti, Bene - prokomentarisala je Evan Rejčel Vud.

Ona je dodala da je glumicama normalno da se za scene ne ljube samo s muškarcima koji ih privlače. Reditelj Kevin Smit izazvao je pravu pometnju kada je nedavno, nakon prikazivanja njegove 20 godina stare komedije "Lud za Ejmi", ispričao kako je Aflek (44) reagovao nakon što je za potrebe jedne scene mora da se poljubi sa kolegom Džejsonom Lejem.

Kada je napokon snimio poljubac rekao je: Sada sam ozbiljan glumac. Poljubac s muškarcem je najveći izazov svakog glumca - prepričao je Smit.

Benova stara izjava odjeknula je američkim medijima, pa je reditelj Smit morao da smiri strasti i objasni situaciju u kojoj je Aflek to izjavio.

- Aflek je to rekao 1997. godine, kada je bio u svojim dvadesetim godinama. Sigurno nema takvo mišljenje i dan danas - objasnio je redatelj.

Ipak, biseksualnu Evan Rejčel  ovo je toliko naljutilo te mu je u javnom obraćanju poručila "da odraste".

#Ben Aflek

#Film

#glumac

'