AKTUELNO

Luksuzna vila na jugistočnoj obali raskošnog ostrva mnoge je ostavila bez daha.

Svetlana Ceca Ražnatović 2006. godine nakon svog prvog velikog koncerta na Ušću kupila je vilu na jugoistočnoj obali Kipra u Aja Napi gde su njen sin Veljko i ćerka Anastasija jedno vreme živeli i školovali se. Trenutno, Ražnatovići ovu luksuznu vilu najčešće posećuju za vreme leta gde kako bi uživali pored mora daleko od Srbije.

Vila najveće balkanske zvezde veoma je prostrana i ukrašena mnogim detaljima, a centralno mesto u njoj zauzima dnevni boravak, dok na spratu Ceca ima svoju sobu sa zasebnim kupatilom. Ono što je najinteresantnije jeste da Ražnatovići u dvorištu svoje vile imaju freskama oslikanu kapelu koju su osveštali sveštenici srpske pravoslavne crkve.

Ipak, mnoge ova informacija nije ni iznenadila jer je poznato da je Ceca veliki vernik.

Pročitajte još:

PAPARACO: Ana Sević šeta LEPU GUZU, a Darko Lazić BOJLER!

- Prvo sam postila za Petrovdanski, a potom i Velikogospojinski post i pričestila se. To je uobičajeno u našoj porodici i nikada mi ne predstavlja problem da izdržim ceo post – objašnjava Ceca koja ispred svog doma ima i prelepu crkvicu.

Pored njene vile, na ovoj obali mora nalaze se još tri, ali je Cecina zasigurno najveća i najraskošnija. Na Kipru, prve komšije su Rusi.

Autor: Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'