AKTUELNO

Pevač je zbog devojke rizikovao slobodu.

Grandov pevač Mirza Selimović zamalo da fasuje ozbiljnu robiju u egipatskom zatvoru jer je hteo da prošvercuje žive korale, što je zakonom zabranjeno, saznaje Pink.rs od dobro obaveštenog izvora.

Mirza je sa devojkom Jelenom Knežić opušteno krenuo da napusti aerodromsku zgradu, a kada je došao do carine doživeo je pravi šok, jer su ga policajci provalili i odmah priveli na informativni razgovor - kaže naš izvor i dodaje:

Foto: Instagram

Sve se to dogodilo zbog korala koji su zakonom zabranjeni da se iznose iz zemlje. Mirza je stavio korale u kofer, i hteo je da ih prošvercuje, a onda ga je policija razotkrila i tu nastaje pakao. Višesatna ispitivanja i proveravanja Mirzi su oduzeli pola života. Korali su mu odmah oduzeti, a kada je stigla depeša iz Beograda da je čist, policija ga je pustila - završava naš izvor.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ipak, sve se dobro završilo, pevač nije platio nikakvu novčanu kaznu koja je za ovu vrstu šverca izuzetno visoka i ogromna, a pošto je propustio let, Selimović je morao da sačeka novi kako bi se vratio kući i zaboravi ovu ružnu avanturu.

Pink.rs

#Egipat

#Hapšenje

#Mirza Selimović

'