AKTUELNO

Bivša farmerka se sada oseća bolje, ali je u nekim trenucima zapadala u očaj.

Bivša farmerka, a odnedavno i pevačica, Tamara Đurić, konačno je napustila bolnicu posle pet meseci borbe za život posle pucanja akvafilera koje je ugradila u zadnjicu, pa je za portal Pink.rs otkrila kako se sada, kada je odlučila da se vrati u javnost, oseća.

Foto: Pink.rs

- Moje stanje je do skoro bilo mučno, sad polako koračam ka napretku. Fileri su izvađeni i sada se osećam bolje. Taj materijal je izašao mesec dana pre nego što sam ga ja stavila u zadnjicu, bez razmišljanja sam to uradila, naši doktori nisu znali šta je to - kaže Tamara.

Foto: Pink.rs

Tamara je progovorila i o ratu koji se od boravka na "Farmi" vodi između nje i Goge Sekulić, koja je odlučila da podnese tužbu protiv Đurićeve zbog onoga što je pričala o njoj.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: STIŽU ČESTITKE SA SVIH STRANA: Slađi Alegro najpre sve najbolje poželela Seka, a potom i Ceca! (FOTO)

- Dobiće kontratužbu. Nikog do sada nisam tužila, pa nisam ni Grdanu mislila da tužim, ali sada hoću i uzeću joj i to malo para što ima - izjavila je Tamara.

Budite uz emisiju "Rada sam" i televiziju Pink večeras od 00:30, kada će Tamara po prvi put posle izlaska iz bolnice pričati u medijima o svom stanju i svemu o čemu je mesecima ćutala.

Autor: V. T.

#Farma

#Rada Radenović

#Rada sam

#Tamara Đurić

#emisija

#pevačica

#starleta

'