AKTUELNO

Bivši košarkaš do skoro je bio na meti medijskog skandala.

Miran život bivšeg košarkaša Marka Jarića od marta prošle godine, kada se zvanično razveo od svetskog top modela Adrijane Lime, nije imao turbulentne periode sve do sada kada su ga doveli u vezu sa Sonjom Vuksanović, suprugom poznatog folkera Ace Lukasa.

Foto: Beta/AP

Pročitajte još:

DRAMATIČNA ISPOVEST TAMARE ĐURIĆ: Prvi put na Pinku govori o tome kako je JEDVA PREŽIVELA! (FOTO)

Kada je kao bomba odjeknula vest o njegovoj, navodnoj, vezi sa Sonjom, Jarić se nije oglašavao , a potom je poslao saopštenje u kom je povezanost sa Lukasovom suprugom demantovao.

Za to vreme, Jarić je boravio u Beogradu izbegavajući pojavljivanje u medijima, dok je na društvenoj mreži instagram povremeno objavljivao poneku fotografiju.

Ipak, kako Marko provodi vreme u Beogradu, otkrio je jedan njegov drug i bivši kolega s kojim je izašao na jedan prestonički splav.

Takođe bivši košarkaš, Dušan Vukčević objavio je fotogrfaiju sa Markom na svom profilu na instagramu i pokazao da su njih dvojica u jednom momačkom provodu. A time i dokazao da Jarić uživa u muškom društvu i da nema naznaka da je sa Lukasovom suprugom.

Foto: Printscreen Instagram

U opisu fotografije, Jarić je jednog njihovog prijatelja pitao šta njegov nekadašnji saigrač Predrag Stojaković radi u Sakramentu. Ipak, odgovor nije dobio.

Autor: D. P.

#Aca Lukas

#Adriana Lima

#Marko Jarić

#Sonja Vuksanović

'