AKTUELNO

Supruga pokojnog glumca trudi se da zbog njihove dve ćerke Olge i Natalije bude jaka, pa pokušava da ne plače i održi se na nogama.

Familija, prijatelji i komšije pokojnog Bogoljuba Mitića Đoše, koji je juče preminuo u 49. godini, počeli su da dolaze u njegovu porodičnu kuću kako bi izjavili saučešće njegovoj neutešnoj porodici.

On je juče preminuo u 49. godini u svom stanu u Beogradu od srčanog udara.

Foto: Pink.rs

Glumčeva supruga Jelena trudi se da zbog njihove dve ćerke Olge i Natalije bude jaka, pa pokušava da ne plače i održi se na nogama. Poštujući srpske tradicionalne običaje, nakon izjavljivanja saučešća, povorka će iz kuće u Vlasotincima peške krenuti na groblje, gde će se svi poslednji put pozdraviti od bata Đoše.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

On je inače pre pet godina započeo izgradnju kuće u svom dvorištu, gde se nalazi porodični dom, ali nije stigao da je dovrši do kraja. Prema komšijinim rečima, on je imao nameru da sa porodicom pređe tu za nekoliko godina.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Jadničak, nije stigao da je dovrši do kraja i sredi je, a toliko se radovao. Svima nam je žao zbog njegove smrti, bio je sa svima dobar. Đoša je bio ponos našeg mesta i svi su se dičili njegovim likom i delom - kaže Bogoljubova komšinica.

Autor: Pink.rs

#Bogoljub Mitić Đoša

#Kuća

#Smrt

#glumac

'