AKTUELNO

Radovi su još uvek u toku, a kako se čini, vikendica će biti luksuzna.

Porodica našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića gradi vilu nadomak Pavlovačkog jezera između Rume i Vrdnika, a Nole je juče posetio gradilište kako bi proverio kako teku radovi. U obilazak ovog imanja sa njim je pošla i supruga Jelena.

Foto: Instagram

- Novak je izuzetno zadovoljan kako teče gradnja vile. On je vredan mladić i nije mu bilo teško da čak i po suncu obiđe gradilište i da porazgovara sa radnicima koji su bili oduševljeni njegovom pojavom, ali i harizmom. Poželeo je čak da nauči i neke cake oko gradnje kuće s obzirom na to da ga van tenisa interesuju mnoge stvari tako da je sada pomalo i upućen u izgradnju. Iako je trudna, Jeleni je ovaj obilazak izuzetno prijao - kaže dobro upućen izvor.

Novakov otac Srđan Đoković gradi porodičnu kuću u kojoj će Novak moći da uživa sa porodicom, braćom i roditeljima kada god mu se ukaže prilika.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Nova ''vikendica'' bi trebalo da ima propratne objekte, a nije isključeno da će jednog dana ovde sagraditi i restoran i bazen.

Novak i njegova porodica vole da se sklone od gradske vreve kada god za to imaju vremena, a i njegovi roditelji su irazili želju da vikendica bude u mirnom delu Srbije. Izbor je pao na Pavlovačko jezero koje važi za veoma miran i lep, ali u turističkom smislu nedovoljno otkriven kraj.

Foto: Tanjug

Meštani koji se nalaze u blizini ovog jezera oduševljeni su što će za komšiju imati upravo porodicu ovog teniskog asa.

Pročitajte još:

PEVALI IZ SVEG GLASA: Novak i Jelena Đoković u prvim redovima na koncertu Kikija Lesendrića i Pilota! (VIDEO)

- Oduševljeni smo što će nam Novak biti komšija. On i njegovi roditelji su izuzetno prijatni ljudi i ovo je velika stvar za ovaj deo Srema. Nadamo se da će Novak imati vremena da dođe na kafu - ne kriju sreću meštani.

Novak Đoković je pre nekoliko dana došao u Beograd kako bi proslavio 30. rođendan koji će biti ogranizovan u jednom restoranu.

Autor: Pink.rs

#Dom poznatih

#Jelena Đoković

#Novak Đoković

'