AKTUELNO

Lepa ćerka folk zvezde proslavila je sinoć svoj devetnaesti rođendan.

Anastasija Ražnatović, ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, danas puni devetnaest godina, a rođendan je dočekala sinoć u jednom prestoničkom klubu zajedno sa mamom i najbližim prijateljima.

Centralni separe u kojem je slavljenica bila smeštena bio je specijalno dekorisan helijumskim balonima, a lepa Anastasija do ranih jutarnjih časova provodila se sa mamom uz brojne njene numere koje je više puta izvodio bend koji je sinoć nastupao, ali i aktuelne hitove Tonija Cetinskog, Nataše Bekvalac i drugih izvođača.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Palo pomirenje

Nakon što je Veljko Ražnatović stavio tačku na vezu sa Anom Cakić, Anastasija je sa njom nastavila da se druži, pa se i ona našla na spisku zvanica lepe slavljenice.

Foto: Instagram

Ana je uživala u Cecinom i Anastasijinom društvu, ali i u zagrljaju svog bivšeg dečka Veljka. Njihov prisan razgovor i zagrljaj u separeu slučajno je kamerom svog telefona zabeležila Anastasija i podelila ovaj trenutak sa pratiocima na Instagramu, a na osnovu ove fotografije mnogi bi pomislili da plamičak ljubavi i dalje tinja.

Foto: Instagram

Nije znao gde gleda

Već nekoliko dana gost Ražnatovića jeste maneken Florijan Munteanu, koji je pažnju javnosti privukao zbog uloge u novom Cecinom spotu za pesmu "Anđeo drugog reda".

Foto: Instagram

On se, takođe, našao na Anastasijinom spisku zvanica, a kako nam je otkrio izvor koji se sinoć zatekao u istom klubu, Florijan je bio oduševljen Beograđankama sa kojima je otvoreno flertovao, a ni one nisu ostale imune na njegov sjajan izgled.

D. T.

#Ana Cakić

#Anastasija Ražnatović

#Beograd

#Florijan Munteanu

#Rođendan

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#maneken

'