AKTUELNO

Muzička zvezda otkrila je u emisiji "EKSKLUZIVno" da posle spota kojim je juče obradovala fanove sledi još jedno iznenađenje za domaću publiku.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović juče je premijerno predstavila visokobudžetni spot za pesmu "Anđeo drugog reda" koji je snimila sa zgodnim manekenom Florijanom Munteanuom i oduševila domaću javnost.

Foto: Pink.rs

Pevačica se, poput pravog profesionalca, potrudila da kadrovima verno dočara radnju ove emotivne pesme, a mnoge su prijatno iznenadile romantične scene Cece i Florijana. O kadrovima u kojima su njih dvoje prisni bruji ceo region, a pevačica ističe da je sve urađeno sa merom i ukusom.

Foto: TvPink Printscreen

- U svemu kad pređeš granicu, ne bude više lepo. U svemu čovek mora imati meru, a što se spotova tiče, ja ne bežim od tih kontakata. To je sve šoubiznis, tako to sve funkcioniše. Što se mog spota tiče, prezadovoljna sam, veoma mi se viđa - rekla je Ceca u emisiji "EKSKLUZIVno" i dodala da će uskoro pripremiti novo iznenađenje za svoje mnogobrojne fanove.

Foto: Pink.rs

- Ušla sam u neki ritam, snimaju mi se spotovi i sada ćemo raditi na trećem spotu - rekla je Ceca, a koja se to srpska pevačica dopada zgodnom manekenu pogledajte u prilogu emisije "EKSKLUZIVno".

Foto: Pink.rs

Ukoliko već niste do sada, spot za pesmu "Anđeo drugog reda" pogledajte u nastavku:

D. T.

#EKSKLUZIVno

#Florijan Munteanu

#Svetlana Ceca Ražnatović

#maneken

#pevačica

#spot

'