AKTUELNO

Kidnapovani Novosađanin Goran Cvijetić (41) kog su juče oteli Nenad Stević (39) i Božidar Bosnić (51), navodno zbog ubistva fitnes instruktorke Teodore Kaćanski, danas je uhapšen zbog pokušaja ubistva Nebojše Tubića Žapca.

Nerasvetljen pokušaj ubistva Nebojše Tubića Žapca (53), inače dugogodišnjeg partnera pevačice Goce Božinovske, koji se dogodio 2012. godine ispred ugostiteljskog objekta u Novom Sadu danas je dobio svoje rasvetljenje.

Foto: Pink.rs

Foto: Printscreen Youtube

Osumnjičeni za pokušaj ubistva Žapca, kao i za podmetanje i aktiviranje ručne bombe ispod parkiranog automobila Tomislava Bokana,  tada direktora Javnog preduzeća „Urbanizam“ , u junu 2013. godine upravo je Goran Cvijetić iz Budisave kog su juče kidnapovali Stević i Bosnić u naslju Detelinara u Novom Sadu.

Foto: Printscreen Youtube

Cvijetić je zadržan u pritvoru u trajanju od 48 sati gde čeka saslušanje za pomenute postupke, a sve po odobrenju javnog tužioca.

Foto: Facebook

Inače, Nenad Stević, koji je odranije poznat policiji, zajedno sa Bosnićem kidnapovao je juče Cvijetića, a kako se spekuliše radi osvete za smrt svoje devojke Teodore Kaćanski, koja je novembra prošle godine ubijena prilikom izlaska iz džipa ispred zgrade u kojoj su zajedno živeli. Nakon što je policija zaustavila otmičare, Cvijetić je prevezen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar KC Vojvodine sa teškim telesnim povredama.

OTMICA U NOVOM SADU: Kidnapovan muškarac, nakon filmske potere uhapšeni otmičari!

Autor: D. P.

#Goca Božinovska

#Nebojša Tubić Žabac

'