AKTUELNO

Stefan Đurić Rasta juče je saslušan u Prvom osnovnom sudu.

Prošlog meseca vlasnik firme "Maskom" Slobodan Nešković Loka je, nakon verbalne rasprave sa Stefanom Đurićem Rastom, optužio repera da ga je fizički napao, zbog čega je prvobitno saslušan u policijskoj stanici 29. novembar, a juče i u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Foto: E-Stock Katarina Cvijović

Rasta se na saslušanju pojavio u pratnji šuraka Marka NIkolića, prijatelja koji su učestvovali u incidentu, kao i svog pravnog zastupnika Borivoja Borovića koji je odmah za emisiju "Premijera" objasnio šta se dešavalo iza zatvorenih vrata.

Foto: TvPink Printscreen

- Stefan neće davati izdanas izjavu. Suštinski, svi okrivljeni negirali su izvršenje ovog krivičnog dela. Oštećeni je očigledno hteo da pomoću scenarija koji je priredio izbegne svoje obaveze koje su ozbiljne, ne samo prema Stefanu, već velikom broju pevača kojima je dužan - rekao je advokat i dodao da je prilično siguran da optužnice protiv Raste neće ni biti.

Foto: E-Stock Katarina Cvijović

- Apsolutno sam siguran da protiv Raste neće biti podignuta optužnica jer ne postoji nijedan element izvršenja tog krivičnog dela - objasnio je Borović.

D. T.

#Advokat

#Reper

#Stefan Đurić Rasta

'