AKTUELNO

Suprug popularne pevačice oporavio se posle višesatne operacije koju je nedavno imao na jednoj privatnoj klinici u Beču.

Biznismen Toni Bijelić, suprug folk zvezde Dragane Mirković, nedavno je na jednoj privatnoj klinici u Austriji operisani aunerizmu na mozgu, zbog čega je pevačica nakratko bila odsutna iz "Pinkovih zvezda".

Foto: Privatna arhiva

Ona je sve vreme bila uz svog voljenog supruga za čije se zdravlje molila, a nakon što je šestočasovna operacija imala sjajan ishod, pevačica je u emisiji "Amidži šou" otkrila da je bila veoma uplašena.

Foto: Kobra

- Teško sam mogla da prihvatim da mladom čoveku to može odjednom da se dogodi. Radi se o aneurizmi na mozgu, ali, na svu sreću, otkriveno je na vreme i operacija je prošla kako treba. Sada je sve u redu, on je kod kuće i oporavlja se - rekla je Dragana, a nakon oporavka u njihovom domu u Beču, Dragana i Toni otputovali su na odmor u Italiju.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Dragana i njen suprug uživali su u dugim šetnjama, obilasku turističkih atrakcija, ali i opuštenim druženjima sa prijateljima koji Toniju, posle teške operacije, veoma prijaju.

Foto: Privatna arhiva

Toni se sada, kao što se može zaključiti na osnovu fotografija, oseća sjajno, a pevačica i njen suprug iskoristili su priliku da sa prijateljima proslave kraj ružne epizode u njihovim životima i početak novog, srećnog poglavlja.

Foto: Privatna arhiva

M. V. / D. T.

#Beč

#Dragana Mirković

#Operacija

#Toni Bijelić

'