AKTUELNO

Folk pevačica će veći deo novca koji bude zaradila tokom leta morati da vrati brojnim ljudima koji od nje potražuju velike novčane iznose.

Popularna pevačica Dara Bubamara nije pravilno raspolagala svojim novcem, zbog čega je zapala u ozbiljne dugove. Novac koji je namenila za rad na novom studijskom albumu utrošila je na nekretninu koju je pazarila u novosadskom naselju Detelinara, što ju je izašlo više od 150.000 evra, a onda nije imala dovoljno para za album koji objavljuje 30. maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Bubamara je, ipak, uspela da se dogovori sa tekstopiscima, kompozitorima i čitavim produkcijskim timom, pa će im novac vratiti od novca zarađenog na letjoj turneji.

- S obzirom na to da Dara želi da ima hitove na novom albumu, svaka njena pesma košta oko 10.000 evra, pa je album staje više nego stan koji je pazarila. Dara je obećala svima kojima duguje novac da će im platiti do kraja leta, ali ćemo videti da li će u tome uspeti - rekao je izvor blizak pevačici i dodao da pevačica ne mari za dugove, već i dalje živi luksuznim životom, kao što je i navikla.

Foto: Printscreen Youtube

- Ona se ne opterećuje zbog dugova, živi kao i pre njih jer je uverena da će ih vratiti brzo zato što dolaze letnji nastupi, koji su plaćeni mnogo više - ispričao je izvor iz bliskog okruženja pevačice koja, inače, trenutno uživa u Budvi sa sinom Konstantinom.

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Novac

#pevačica

'