AKTUELNO

Frontmen jednog od najpopularnijih domaćih bendova otkrio je da mu se ne dopadaju mnoge pesme njegovih kolega.

U studio Tijane Price i Ognjena Nestorovića danas je došao Bojan Vasković, frontmen "Leksington benda", koji je na samom početku razgovora otkrio šta to obično radi nedeljom popodne.

Foto: TvPink Printscreen

- Odmaram ili uglavnom sa najbližima odem na neki ručak. Od utorka mi već kreće radna nedelja - rekao je Bojan u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i dodao da pripreme za koncert koji će održati 17. juna na Tašmajdanu teku fenomenalno.

Ne dopadaju mu se aktuelni hitovi

Mnogi domaći izvođači danas se trude da na sve načine ugode publici, pa neretko prave kompromise, odstupaju od svojih stilova i menjaju žanrove kako bi se dopali publici. Ipak, to nije slučaj sa "Leksington bendom".

Foto: TvPink Printscreen

- Mi izvodimo ono što se nama dopada, a imali smo sreću da se to i publici sviđa, tu nema mnogo filozofije. Nas bih okarakterisao kao neki pop-etno bend. Vreme je takvo, takvi su i trendovi. Različiti žanrovi se miksuju, nekome se to dopada, nekome ne - rekao je Bojan i dodao da mu se ne sviđaju novokomponovane pesme u kojima je izmešan veliki broj stilova i muzičkih pravaca.

Foto: TvPink Printscreen

- Ima nekih stvari koje mi se i sviđaju, ali većina mi je, iskreno, bezveze - iskren je bio pevač.

D. T.

#Bojan Vasković

#Lexington bend

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Tijana Prica

#pevač

'