AKTUELNO

Zbog sinoćnjeg nastupa u "Pinkovim zvezdama" na račun Indire Beriše stiže ogroman broj pohvala, a svoj sud o njenom pevanju dao je i Adil Maksutović.

Šesnaestogodišnja Indira Beriša iz Batočine sinoć se predstavila članovima stučnog žirija "Pinkovih zvezda" pesmama "Poželela" Indire Radić i "Veruj u nas" Adila Maksutovića, čije numere često izvodi na glamuroznoj Pinkovoj sceni.

Foto: TV Pink Printscreen

Svojom emotivnom interpretacijom ponovo je očarala žiri, milionski auditorijum, ali i samog Adila, koji s posebnom pažnjom prati svaki njen nastup, a o poslednjem u nizu imao je mnogo toga da kaže.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje od orginala! Uz dužno poštovanje svih takmičara, ti si van konkurencije bila i u "Pinkovim zvezdicama" i sada u "Pinkovim zvezdama". O tehnici pevanja i o tvojim ukrasima da ne komentarišem, to čuju svi... Ali, toliko duše i emocije u tako mladoj devojci... Nerealno. Neka Bog podari zdravlja tebi i tvojim roditeljima, zbog njih si takva kakva jesi. Šta god da se desi do kraja, pobedila ili ne, tebi je zvezda nacrtana i na čelu i u srcu. Sve čestitke - napisao je Adil i svojim gestom oduševio sve fanove, ali i samu Indiru, koja mu se zahvalila na ovakvim rečima koje joj, na samom početku blistave karijere, sigurno mnogo znače.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup iz sinoćnjih "Pinkovih zvezda" o kojem priča ceo region pogledajte u nastavku:

D. T.

#Adil Maksutović

#Indira Beriša

#Indira Radić

#Pinkove zvezde

'